Reagensek a Vízanalitikához

A CLNE prémium minőségű reagenseket gyárt és forgalmaz vízanalitikai mérésekhez vízanalizátorokhoz.

A reagensek magas minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek precíz módszerekkel szakembereink segítségével. Alkalmazási terület főként víztisztító telepek és szennyvíztelepek laboratóriumaiban használt vízanalitikai készülékekhez, mint például víz analizátorokhoz éa fotométerekhez készültek biztonságos eljárás szerint.

CLNE biztosítja a reagensek és kalibráló oldatok gyors elérhetőségét támogatva az in-line mérések folyamatosságát. Elkötelezettségünk garantálja, hogy a rövid élettartamú reagensek is időben az alkalmazás helyszínére kerüljenek támogatva a mérések folyamatos üzemelését. A CLNE szakemberei biztosítják a reagens és kalibráló oldat készlet folyamatos rendelkezésre állását az állandó folyamat felügyelethez.

Referencia vízelemező készülékek, analizátorok

Reagens oldat szakszerű tárolása

Annak érdekében, hogy a reagensek, oldat minél tovább őrizzék meg minőségét, fontos a megfelelő kezelés és tárolás.

A regens könnyen szennyeződhet, főként akkor, ha nem tiszta eszközzel dolgozunk. Ezt NE tegyük, hiszen a szennyeződött oldattal többé nem hajtható végre pontos mérés, azaz a mérések nem lesznek megbízhatók. A mérésekhez mindig csak a szükséges mennyiséget használjuk, és gondoskodjunk róla, hogy nem kerül bele szennyeződés.

A reagenseket fénytől védve, hűtve tároljuk, NE fagyasszuk!

A CLNE reagens oldatok címkéjén jól láthatóan fel van tüntetve a tételszám és a lejárati idő, a kupakok légmentesen zárnak, ezzel is biztosítva az oldat minőségét.