Kalibráló oldatok analitikai mérésekhez

A CLNE prémium minőségű standard és egyedi kalibráló oldatokat gyárt és forgalmaz vízanalitikai mérésekhez mind laboratóriumi és mind ipari alkalmazásokhoz. Valamennyi kalibráló oldatunk az iparági szabványok előírásainak megfelelően készül és különböző kiszerelésben vásárolhatók meg. Fontos megjegyezni, hogy minden oldat előállítása hitelesített, de nem mindegyik tartozéka az ezt igazoló tanúsítvány, ami igény szerint megrendelhető a kalibráló oldathoz. Ha mérési tanúsítványra van szükség, akkor vásárlás előtt érdeklődjön munkatársainknál. Kérdés esetén is szívesen állunk rendelkezésre.

Standard CLNE kalibráló oldatok

A CLNE kalibráló oldatok magas minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek szakembereink segítségével. Elsősorban vízanalitikai mérésekhez,
különbözőző ionok jelenlétének és szennyezőanyagok kimutatásához alkalmazott készülékekhez, mint például víz analizátorokhoz, fotométerekhez, pH mérő, vezetékképesség mérő, TDS mésrő készülékekhez készülnek biztonságos eljárás szerint.

A CLNE kalibráló oldatokat 500 ml és 1000 ml kiszerelésben forgalmazzuk 100 µg/l; 250 µg/l; 500 µg/l és 1,000 µg/l koncentrációkban.

Standard oldataink

– 100 µg/l; 250 µg/l; 500 µg/l és 1,000 µg/l koncentrációkban
* – 20 µg/l; 80 µg/l; 100 µg/l koncentrációkban

Kalibráló oldat szakszerű tárolása

Annak érdekében, hogy a kalibráló oldat minél tovább őrizze meg minőségét, fontos a megfelelő kezelés és tárolás.

Az kalibráló oldat könnyen szennyeződhet, főként akkor, ha nem tiszta eszközzel dolgozunk. Ezt NE tegyük, hiszen a szennyeződött oldattal többé nem hajtható végre pontos kalibrálás, azaz a mérések nem lesznek megbízhatók. A kalibráláshoz mindig csak a szükséges mennyiséget mérjük ki, majd ezt követően a tároló flakont gondosan zárjuk le.

A kalibráló oldatot fénytől védve, hűtve tároljuk, NE fagyasszuk.

A CLNE oldatok címkéjén jól láthatóan fel van tüntetve a tételszám és a lejárati idő, a kupakok légmentesen zárnak, ezzel is biztosítva az oldat minőségét.